Udtalelser og anbefalinger fra klienter


“Jeg er gennem snart to år kommet hos Kim, to gange om måneden.
Jeg oplever Kim meget empatisk, lyttende, og med et overblik som har skabt et rum hvor det har været muligt for mig at blive bevæget, og ikke mindst, igen, at bevæge mig i mit liv.

Kim er god til at lytte sig ind til de temaer der, ubevist, har styret mit liv.  Ved at insistere på nærvær, her og nu, har de problemer jeg har kæmpet med blevet håndgribelige, og derved mulige at løse.
Fra første gang jeg mødte Kim har jeg følt mig velkommen, og i godt selskab.

Jeg kan varmt anbefale Kim”.

MVH Lars Andersen

 ——————–

“At gå i terapi hos Kim er den bedste gave jeg længe har givet mig selv. Det er her jeg bliver klogere på mig selv og de valg jeg træffer i livet. Det der virker uoverskueligt når jeg træder ind ad døren, er lysende klart når jeg går ud af den igen”.

 

Vicky Cirkeline Volder

——————–

“Kim er en kompetent terapeut med et skarpt blik for, hvad der rører sig og hjerte på rette sted. Som kollega kan jeg kun anbefale Kim som terapeut”.

Marianne Eikers, psykoterapeut MPF (Google+)

——————–


Se anmeldelserne på Google her