Anbefalinger af psykoterapeut og parterapeut Kim Matzen


Efter en voldsom stressreaktion, der fik mig til at indse, at jeg
måtte gøre noget anderledes, fandt jeg helt tilfældigt frem til Kim, og det er jeg glad for, at jeg gjorde. Han er på én gang nærværende og udfordrende i vores sessioner. Forløbet har hele vejen igennem været tilpasset mine behov fra gang til gang. Jeg har lært mig selv og mine mønstre at kende på en måde, der giver mig balance og styrke i min hverdag. Et terapiforløb ved Kim vil altid have min varmeste anbefaling.

Nanna. (Se på Google)

★ ★ ★ ★ ★


Jeg opsøgte Kim i erkendelsen af, at jeg var kørt fast i mønstre og adfærd jeg gentog igen og igen. Han var virkelig skarp og hurtig, til at afkode kernen i mit problem samt gøre det overskueligt for mig.

Kim besidder en fantastisk evne til at skabe klarhed for mig. Ved at gribe mine ord og tanker, formår han at sætte ting i perspektiv og udtrykke sig på en måde, så det står soleklart for mig. Dertil har han også en god sans, for at udfordre mig på de rigtige tidspunkter.  At gå i terapi hos Kim har indtil videre været en proces, som har været meget givende for mig.
Jeg kan varmt anbefale Kim til andre, som har brug for mental rengøring og udviklingsterapi.

Jonas H. (Se på Google)

★ ★ ★ ★ ★


I went to sessions with Kim for a year and half and can really recommend him as a therapist with 5 stars to anyone. I went in with a specific topic in mind that I felt I needed assistance with, but ended up not only getting help for that, but also found myself improving many other areas of my life as well. In a way my sessions worked as planting seeds of ideas and thoughts, that then kept growing in the time outside the sessions and even still now after my therapy. Kim did not tell me what I should do but instead opened my mind to what I can and want to be. These thoughts then started to manifest as actions I took forward in my life to better it.

Thank you Kim for being so easy to talk to and for all the help and guidance you gave me 😊

Yong man in his 30´s – 2023

★ ★ ★ ★ ★


“At gå i terapi hos Kim er den bedste gave jeg længe har givet mig selv. Det er her jeg bliver klogere på mig selv og de valg jeg træffer i livet.

Det der virker uoverskueligt når jeg træder ind ad døren, er lysende klart når jeg går ud af den igen”.

Vicky Cirkeline Volder (Anbefaling via mail og Google

★ ★ ★ ★ ★


“It is often said that the best therapists have the ability to function as mirrors that ask their patients the right questions. This was precisely my experience with Kim. He not only helped me through a burnout and a bunch of existential dilemmas, but also gave me tools to tackle similar problems should those arise in the future. I have personally recommended him to many of my friends, and will keep doing that. Thank you, Kim, I give you 5 stars <3”

Male 28

★ ★ ★ ★ ★


Kim fik hjulpet mig op af et sort hul jeg var faldet i og hvor jeg havde siddet fast i mange måneder. Tror ikke jeg havde kunnet finde op af mig selv. De bedste penge jeg har givet ud længe. Jeg har været i terapi 4 gange tidligere i mine 55 år, og hos Kim er det første gang jeg ved hvorfor jeg fik det bedre og har fået nogle værktøjer jeg vil have glæde af resten af livet. Han er også den eneste hvor jeg har tænkt “hvis jeg får brug for terapi igen i fremtiden tager jeg fat i ham igen.”

— Programmøren, Stevns. (Anbefaling via email)


“Kim er en rar, nede på jorden og meget vedkommende mand, som har meget nemt ved at forstå, snakke, udtrykke sig selv, sætte sig i din situation og komme med løsninger til dine problemer.

Kim kommunikere ikke kun med ord, men han er også god til at bruge metaforer, eksperimenter og kropssprog. Min oplevelse med Kim har været meget positivt og kan ærligt sige, at jeg er blevet en mere forstående, selvsikker, positiv person siden jeg startede mit forløb hos ham, og kan 100% anbefale ham.”

Julian (Anbefaling via mail)

★ ★ ★ ★ ★


“Kim er en kompetent terapeut med et skarpt blik for, hvad der rører sig og hjertet på rette sted. Som kollega kan jeg kun anbefale Kim som terapeut”

Marianne Eikers, psykoterapeut MPF (Se på google)

★ ★ ★ ★ ★


“Jeg er gennem snart to år kommet hos Kim, to gange om måneden.
Jeg oplever Kim meget empatisk, lyttende, og med et overblik som har skabt et rum hvor det har været muligt for mig at blive bevæget, og ikke mindst, igen, at bevæge mig i mit liv.

Kim er god til at lytte sig ind til de temaer der, ubevist, har styret mit liv.  Ved at insistere på nærvær, her og nu, har de problemer jeg har kæmpet med blevet håndgribelige, og derved mulige at løse.
Fra første gang jeg mødte Kim har jeg følt mig velkommen, og i godt selskab.

Jeg kan varmt anbefale Kim”.

MVH Lars Andersen (Anbefaling via mail)


Jeg giver dig 5 stjerner!!!

Mand 32 år

★ ★ ★ ★ ★


“Jeg har haft stor glæde af Kim Matzens terapeutiske hjælp og kan varmt anbefale ham som terapeut.

Kim er helt nede på jorden, troværdig, og jeg havde tillid til ham som psykoterapeut med det samme. Og han er teoretisk meget velfunderet i gestaltterapi, som jeg virkelig kan mærke, at han brænder for. Den passion smitter af på mig og gør mig topmotiveret for at arbejde med mig selv.

Jeg føler, at jeg har fået helt nye øjne på problemer, der har drillet mig i årevis. Jeg står et meget stærkere sted nu takket være Kim, og jeg kan kun anbefale andre at springe ud i det.”

Ane Skovsted (Se på google)

★ ★ ★ ★ ★


Kære Kim

Jeg vil starte med at sige tak for nogle dybe samtaler hos dig. Du er et utroligt nærværende og klogt / varmt menneske at tale med, og har oplevet vores konsultationer som både trygge og oplysende. Tak for det.

Lotte