fbpx

FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Hvad kan psykoterapi?

Psykoterapi er en metode til at skabe klarhed, så du kan navigere i livet og træffe de valg der er gode for dig. Det er i kontakten med terapeuten at du oplever af få hjælp til selvhjælp.

Læs mere om psykoterapi og gestaltterapi - tryk her

Hvor tit skal jeg gå i terapi?

Hvis du er i en akut krise, så vel det være en god ide med en ugentlig terapisession. Du fleste går hver 14 dag, og lidt hen i forløbet kan der gå 3 - 4 uger i mellem hver session. Forløbet kan være lige fra en gang, til at vare flere år.

Hvad koster terapi?

En individuel terapisession a 60 min. koster 800,- kr.
En parterapisession a 60 min. koster 950,- kr.

Skal jeg forberede mig til den første session?

Du behøver ikke at forberede dig, og du behøver heller ikke vide hvad du vil tale om når du kommer. Vi taler om det der er vigtigst i nuet.

Læs mere om den første samtale - tryk her

Kan parterapi redde vores parforhold?

Parterapi gør ingen ændring i sig selv, men skaber først og fremmest et rum hvor der en en trediepart tilstede som kan hjælpe jer med at tale om det der er svært. Målet med parterapien er at skabe klarhed, så du opdager hvad du skal gøre, eller stoppe med at gøre i jeres relation.

Hvordan foregår det hos en psykoterapeut?

Rammen er at vi har en time hvor vi taler sammen. Der er ingen emner vi ikke kan tale om da terapeuten har tavshedspligt. Vi arbejder på kanten af nærmeste udviklingszone, så du bliver tilpas udfordret.

Læs mere om den første samtale - tryk her